шукаю сировину для солодкого
|
|
stendalokb45 | Дата: Суббота, 13 Июля 2019, 16:04 | Сообщение # 1 |
| Доброго дня, форум. Захопилася кондитерською справою, поки що на рівні новачка, але може й далі піду. Стикнулась з проблемою - де купити якісну сировину для виготовлення солодкого? Бо в магазинах не купишь те що потрібно, а якщо там і продають щось, то ціна завелика.
|
|
| |
dashkovaktr | Дата: Суббота, 13 Июля 2019, 16:04 | Сообщение # 2 |
| Ви знаєте, завеликі ціни, при поганенькому виборі - це взагалі зараз проблема і не тільки для кондитерів. Я останнім часом часто на Розетці товари замовляю, пошукайте в них.
|
|
| |
stendalokb45 | Дата: Суббота, 13 Июля 2019, 16:05 | Сообщение # 3 |
| От не думала, що на Розетці можна сировину для тортів та десертів замовляти. Мені хотілося б знайти спеціалізований магазин для кондитерів.
|
|
| |
innasuhova83 | Дата: Суббота, 13 Июля 2019, 16:07 | Сообщение # 4 |
| Рекомендую заглянути у магазин Тортіно - вони продають сировину та інвентарь дл кондитерів Цей сайт мене останнім часом часто виручає. Частіше я в них замовляю натуральний шоколад, він в них набагато дешевший, але іноді замовляю, горіхи та цукати. Так що якщо щось шукаєте, то скоріше за все знайдете там. Ось посилання на каталог магазину https://tortino.com.ua/product-category/suhofrukty-gorihy-nasinnya/
|
|
| |
sheludkosvtl | Дата: Суббота, 13 Июля 2019, 16:08 | Сообщение # 5 |
| Привіт, а я коли не можу знайти в наших магазиная, якийсь інгридієнт, у магазині Рай Кондитера замовляю, вибір мене повністю вдовольняє, такі речі шукати треба на їхньому сайті.
|
|
| |